Портфолио

Нашата главна задача е да моделираме идеи и концепти во просторот.

Нашата цел е секој изработен проект да го отсликува клиентот и неговата креативност, а воедно просторот да ги задоволи потребите со функционален дизајн. Ваквиот индивидуален пристап на секој проект ни овозможува да се соочуваме со нови предизвици и секако нивните креативни решенија. 

Станбен простор

Маџир Маало

Станбен простор

Пролет
Дизајн на спална

Станбен простор

Луксембург
Kisela Voda 23

Станбен простор

Кисела вода 23

Станбен простор

Кисела вода

Семејна

куќа

Приватен

станбен простор

Станбен простор

T

Станбен простор

Центар

Надворешно уредување

Станбен простор

Скопје

Приватна куќа

Скопје

Приватна куќа

Скопје

Решение за фасада

Скопје

Решение за фасада

Скопје

Студио Велвет

Скопје

Сметководствено

Биро

Канцелариски простор

Вити

Канцелариски простор

Screen print

Изложбен салон

Screen Print

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Станбен простор

Скопје

Апартмани

Скопје

Салон за убавина

Скопје

Кафетерија

Тетово

Ресторан

Скопје

Пиано Бар

Струмица

Кафетерија

Скопје